Welkom bij BOI Research Services

Is uw onderzoeksbureau ook te veel tijd kwijt met het maken van tabellen voordat u verder kan? Wij bieden u de ideale oplossing.

Daarbij zijn de eerste tabellen geheel GRATIS!

Wij zijn BOI Research Services, een marktonderzoeksbureau in Jakarta, Indonesie. 6 jaar geleden zijn wij begonnen met ons bedrijf, en met vele ervaring leveren wij momenteel een divers aanbod aan onderzoek aan. Dat geldt dan ook zeker voor Nederlandse onderzoeksbureau's.

Binnen BOI Research Services werken wij met zowel Indonesische als Nederlandse werknemers. Wij bieden onze services momenteel aan, aan klanten uit Zuid-Oost Azie en Europa. Gedurende de jaren hebben wij circa 1200 projecten/analyses gedaan met een zeer verschillend niveau van complexiteit.

Het zou ook voor uw onderzoeksbureau interessant kunnen zijn om met ons samen te werken! Zodoende willen wij u graag een eenmalige, gemakkelijk te interpreteren tabellenraportage aanbieden, zodat u kunt bekijken hoe BOI te werk gaat.

 

Dus, Waarom BOI?

Scherpe prijzen

Onze tabellen starten al vanaf €95. Daarbij, de eerste keer zijn de tabellen volledig gratis voor nieuwe klanten! Laat BOI bijdragen aan uw efficientie.

Tijdbesparend

Doordat wij in een andere tijdzone werken, zijn wij vaak in staat om de resultaten de volgende ochtend al aan te leveren!

Flexibiliteit

Wij leveren maatwerk, afhankelijk van de wensen die u als klant heeft. Bent u geinteresseerd in ons aanbod? Neemt u dan eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.
 

NPS

Klanten

Projecten

Heeft u interesse? Indien wij uw interesse hebben gewekt met ons aanbod, of indien u graag wat meer informatie zou willen hebben over ons bedrijf en/of onze services, neemt u dan contact met ons op. Uiteraard kunt u natuurlijk ook even verder kijken op onze website www.boi-rs.nl.

BOI op Social Media: Een andere manier om ons te vinden!