Grafieken en Presentaties

presentaties-757x555Overeenkomstig met wat en hoe u het wilt biedt BOI Research Services u verschillende presentatieservices aan. Helemaal in uw eigen design en huisstijl helpen wij u bij het maken van grafieken en tabellen voor professionele PowerPoint presentaties.

Grafieken en tabellen zetten we, indien gewenst, voor u alvast in een document. Natuurlijk kunnen we dit ook voor Pages en Keynote doen. U hoeft alleen nog de tekst er omheen te maken.

Na het maken van de grafieken en presentaties controleert de ontwerper op consistentie met de data en op het grafisch ontwerp. De kwaliteitsmanager voert altijd een tweede controle uit.

Wanneer we van mening zijn dat er een beter alternatief is voor een grafiek die u heeft besteld, dan zullen we u hier zeker over adviseren. Door onze ervaring weten we welke grafieken het best gelezen en begrepen worden.

 • BOI is een frisse wind geweest voor het Sahabat Museum met haar competentie- en klant georienteerde diensten, om ons verder te helpen onze klanten te begrijpen!

  Ade Purnama, Sahabat Museum,
 • Dat BOI voor mij de tabellen maakt bij een online onderzoek, scheelt me veel tijd. BOI werkt nauwkeurig en denkt altijd pro-actief mee.

  Marielle Luif, Facts & More,
 • BOI heeft bewezen snel en goed te kunnen improviseren en maatwerk te kunnen leveren, ook waar het meer uitdagende datamanagement opdrachten betreft. Daarbij vormt de fysieke afstand geen enkele belemmering voor een goede kwaliteit.

  Edo Wilcke, Wilcke Research,
 • BOI neemt mij veel werk uit handen, waardoor doorlooptijden korter zijn en ik meer tijd aan contact met mijn klant kan besteden!

  Wim Woning, Totta Research,