• BOI Research Services voor al uw onderzoek!

  • Net Promotor Score BOI 2016 46%

Onze Services

BOI Research Services levert back-office diensten aan voor marktonderzoeksbureaus en onderzoeksafdelingen. De diensten die we leveren zijn met name bruikbaar voor kwantitatief onderzoekers:

BOI kan tevens ondersteuning bieden bij volledige marktonderzoek projecten in Indonesië. BOI heeft een boutique onderzoek aanpak, met de focus op het vinden van de juiste onderzoeksmiddelen voor het verkrijgen van de juiste inzichten. BOI biedt een heel scala van geïntegreerde diensten aan voor zowel Indonesische als internationale klanten, in een groot aantal verschillende industrieën.

  • Wij houden diepte-interviews om onze klanten betere inzichten te geven in hun markt. BOI heeft ervaring met o.a. hoge ambtenaren, managers, werknemers en klanten.

  • Focus groep discussies zijn ideaal om de percepties en meningen over een bepaald product of service te achterhalen. De afgelopen jaren hebben we voornamelijk focus groep discussies gehouden in de financiële sector, auto-industrie en FMCG.

  • De manier voor kwantitatief onderzoek in Indonesië is nog steeds face-to-face interviews. Bij BOI hebben een landelijk netwerk met ongeveer 1.000 interviewers verspreid over alle belangrijke eilanden.

  • Een van de meest voorkomende onderzoeken die we in Indonesië uitvoeren is het klanttevredenheidsonderzoek. Voor diverse klanten doen we deze onderzoeken op Java, Sumatra, Kalimanta, Sulawesi en Bali.

  • Naast klanttevredenheidsonderzoeken, doen we ook aan imago- en merkonderzoek. Recent hebben we weer een nieuw brand tracking onderzoek gestart.

 

Onze Klanten


NPS

Klanten

Projecten


NIEUWS

BOI officieel sponsor Kids ZOAT 2018

BOI officieel sponsor Kids ZOAT 2018

BOI is officieel sponsor van Kids ZOAT 2018. In het weekend van 19 en 20 mei komen ongeveer 28 teams van Nederlandse kinderen tussen 8 en 14 jaar bijeen in Jakarta. . De ZOAT is een jaarlijks toernooi voor Nederlandse ho ...

Lestari Sayang Anak

Lestari Sayang Anak

De stichting Lestari Sayang Anak is een non-profit weeshuis dat is opgericht door een Nederlandse expat die in Jakarta woont. Lestari Sayang Anak is een weeshuis dat een huiselijke sfeer wil geven aan verlaten Indonesisc ...

Klanttevredenheidsonderzoek 2016

Klanttevredenheidsonderzoek 2016

Wij zijn positief verrast over het oordeel van onze klanten over BOI. De NPS van BOI is: NPS 2016 0% De laatste keer dat BOI een klanttevredenheidsonderzoek hield was de NP ...

CONTACT

Vertel ons uw wensen of zeg even hallo!

Adres
Wijaya Grand Center
Jl. Wijaya II, Blok B no. 6-7 4de verdieping
Jakarta 12160, Indonesia

Postadres
30th Floor Menara Kadin
Jl. HR. Rasuna Said Block X-5 Kav. 2-3
Jakarta 12950, Indonesia

Telefoon
+62-21-723 1072

General Terms and Conditions