MIE 2010

MIE 2010

Dit jaar was BOI aanwezig op de MIE 2010 in Den Haag, Nederland. Het evenement kan zeker als een succes beschouwd worden! Dit was mede mogelijk door de hulp van Mathijs van Duurling, bedankt daarvoor! Het was erg prettig om iedereen te ontmoeten. We zijn zeer tevreden met de gesprekken die we gevoerd hebben met onze klanten. Ook voor de toekomst zullen we de goede relaties met hen voortzetten. Naast de bestaande klanten bood de MIE ook goede mogelijkheden om nieuwe klanten te ontmoeten. We hebben dan ook goede gesprekken gevoerd met zowel Nederlandse als internationale bedrijven.

Wat ook onze interesse heeft gewekt is de nieuwe iPad applicatie IFW van Isiz, die het mogelijk maakt om kwantitatief onderzoek uit te voeren met behulp van de iPad. Met deze applicatie kunnen de resultaten sneller verwerkt worden en zijn tussentijdse resultaten gemakkelijk op te vragen. Voor Indonesië zou deze manier goed werken om veldwerk uit te voeren dus we gaan zeker de mogelijkheden hiervoor verkennen.

Als u helaas niet met BOI heeft kunnen spreken op de MIE, of u heeft nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen! We informeren u graag over onze diensten en we kunnen altijd een service op maat bespreken.