Nieuwe mogelijkheden tabellen rapportages

Nieuwe mogelijkheden tabellen rapportages

Het was tot voor kort technisch niet mogelijk voor BOI om de welbekende kleurcodering toe te passen op tabellenrapportages met afwijkende opmaak. Ook is het  vaak voorgekomen dat er maatwerk werd gevraagd voor tabellenrapportages. We begrijpen natuurlijk dat iedere onderzoeker zijn eigen wensen en voorkeuren heeft als het om analyse gaat. Of het nu gaat om wel of geen counts bij alle percentages, totalen boven of onder in een kruistabel of zowel gewogen als ongewogen counts bij totalen.

Degenen die ons op Twitter volgen hebben het waarschijnlijk al gelezen: we zijn druk bezig geweest om dit allemaal in ons analyseproces te verwerken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat we extra tijd overhouden voor kwaliteitscontroles.

  • Voorbeeld van wat nu allemaal standaard tot de mogelijkheden behoort zijn o.a.:
  • Totalen boven of onder in de tabel
  • Wel of geen counts bij alle percentages
  • Ongewogen en gewogen counts bij gemiddelden en  frequenties
  • Wel of geen ‘percentage gegeven antwoorden’ bij multiple response vragen

Natuurlijk blijven we tabellenrapportages maken zonder kleurcodering of comparison tables. We begrijpen dat er altijd nog nieuwe wensen en voorkeuren naar voren kunnen komen bij onze klanten, en daar zullen we uiteraard op blijven inspelen. Wij hopen dat we met de aanpassingen en updates die we nu hebben gerealiseerd aan een groot deel van uw wensen en behoeften tegemoet hebben kunnen komen.