Over BOI

BOI proberen?

Je levert je niet zomaar over aan een nieuwe partner. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen, zeker in onderzoek. En gezien de vaak hoge tijdsdruk en grote belangen worden risico’s gemeden. Wij begrijpen dat als geen ander.

Informeer naar de mogelijkheden voor het uitvoeren van een pilotproject. Wij doen voor u een pilotproject om te kijken of ons werk precies voldoet aan uw verwachtingen. Het enige wat we nodig hebben om aan de slag te gaan is de vragenlijst (in Word), de data in (in SPSS) en de instructies voor analyse. Na afloop evalueren we samen het project en  bespreken we of en hoe we verder kunnen samenwerken. 

Neem nu contact op:  

 

BOI Research Services (BOI) is een jong markt onderzoeksbureau, gespecialiseerd in de ondersteuning van marktonders, en onderzoeksbureaus met boutique markt onderzoeksprojecten. BOI is opgericht in augustus 2010, in Jakarta, Indonesië door Ingmar van den Brink en Dian Irawati.
Wat zijn de voordelen van BOI voor u?

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Het voordeel van het tijdverschil, wij werken terwijl u slaapt
  • Bij tijdelijke drukte hoeft u geen personeel aan te nemen maar kunt u toch de capaciteit vergroten
  • We leveren een hoge kwaliteit, we hebben jarenlange ervaring en controleren alles dubbel
  • We leveren maatwerk en kunnen aanvullende service verlenen
BOI heeft zich met succes gevestigd door te werken met een ervaren team. Als lid van de Marktonderzoek Associatie (MOA), voeren we onze diensten altijd uit middels internationale normen. We zijn bekend met in Europa gevestigde marktonderzoek industrieën en streven naar het leveren van een kwalitatief hoge dienstverlening.

moalid