Onze diensten

DIENSTEN

WIJ ONDERSTEUNEN ONDERZOEKERS IN NEDERLAND

  • We verzorgen de verwerking van ruwe SPSS-data. Deze zetten we om in toegankelijke tabellenrapportages (kruistabellen) inclusief statistische toetsen en, indien gewenst, wegingen.

  • We helpen verschillende van onze klanten met het omzetten van data in grafieken in uw eigen huisstijl. Indien gewenst, plaatsen we deze direct in uw rapport of presentatie.

  • Via deze methode helpen we onze klanten aan zeer nauwkeurige en specifieke antwoorden, evenals uitgebreide en gevarieerde kennis over individuele ervaringen, meningen en motieven, die in een FGD en de kwantitatieve methoden niet naar voren komen. Onze diepte-interviews zijn natuurlijk ook geschikt als het onderwerp of de onderzoeksvragen enigszins controversieel, gevoelig of taboe zijn. * BOI verzorgt deze dienst in Indonesia en verschillende andere landen in Zuid Oost Azië.

  • Onze FGDs, zowel online als offline, zijn een ideale vorm van kwalitatief onderzoek waarin percepties en meningen over een product of dienst kunnen worden bestudeerd. Een van de belangrijkste kenmerken van een FGD is de interactieve groepssetting van de deelnemers. Dit kan resulteren in een unieke situatie om nieuwe ideeën of oplossingen te genereren terwijl de onderwerpen worden besproken. * BOI verzorgt deze dienst in Indonesia en verschillende andere landen in Zuid Oost Azië.

  • Via onze Mystery shopping maken we het mogelijk voor onze klanten mogelijk om op objectieve wijze de advies- en servicekwaliteit binnen een bedrijf te bewaken, evenals het naleven van gedefinieerde richtlijnen in het kader van klantcontact. Daarnaast wordt onze Mystery Shopping gebruikt om sterke en zwakke punten in kaart te brengen en conclusies te trekken over het verbeterpotentieel. * BOI verzorgt deze dienst in Indonesia en verschillende andere landen in Zuid Oost Azië.

  • Ondanks de toename van online enquêtes, blijven persoonlijke interviews de belangrijkste onderzoeksmethode die in verschillende landen in Zuid Oost Azië inclusief Indonesië. Al sinds jaren gebruikt BOI Research tablets bij het afnemen van deze vorm van interviews. Dit zorgt voor meer controle over de kwaliteit van de gegevensinvoer. * BOI verzorgt deze dienst in Indonesia en verschillende andere landen in Zuid Oost Azië.

  • Onze veel gebruikte Central Location Testing (CLT) is een kwantitatieve onderzoeksmethode waarbij consumenten worden uitgenodigd om naar een gecontroleerde omgeving te komen waar ze face-to-face interviews zullen afnemen. Deze methode wordt vaak gebruikt voor, maar is niet beperkt tot, het testen van concepten, of nieuwe producten en verpakkingen. * BOI verzorgt deze dienst in Indonesia en verschillende andere landen in Zuid Oost Azië.